2012. augusztus 7., kedd

Vanília krémes málnás palacsinta


Megint egy palacsintát hoztam Nektek! Gyakran készül nálunk különböző formában, mert mindannyian nagyon szeretjük egy jó tartalmas leves mellé.

Palacsinták receptjei amiket a blogomban találhattok még:

Töltött palacsinta

Nutellás banános palacsinta

Csúsztatott palacsinta


Hozzávalók:

A palacsintát a szokásos módon elkészítjük.

1 tasak vaníliás pudingpor
5 dl tej
2 evő kanál cukor
1 vanília rúd magjai
25-30 dkg málna
olaj vagy vaj a sütéshez
porcukor

Elkészítés:
Megsütjük a palacsintákat.
Elkészítjük a tasakon levő leírás szerint a pudingot.
A málnát megmossuk és lecsepegtetjük.
A palacsintákat megtöltjük a vanília pudinggal és bőven
megszórjuk málnával.
Félbehajtjuk, megszórjuk porcukorral.





6 megjegyzés:

  1. Most reggelire szívesen elfogadnám ezt a palacsintát, nagyon guszta. Nem kevésbé tetszik a sós-töltött palacsintád, nagyon jó ötlet, én is kifogom próbálni.:)

    VálaszTörlés
  2. Fincsinek néz ki ez a palid is Nellike :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól néz ki, én is szeretem variálni a töltelékeket, ne legyen unalmas:)

    VálaszTörlés
  4. Vaníliapuding, málna, palacsinta... Külön-külön is kitűnő, hát még együtt csokorban! Jöhetne bármikor, nagyon guszta!

    VálaszTörlés
  5. Ez aztán fantasztikus kreáció krém, és friss málna, a finom palacsintával. Szép és gusztusos a tálalás is. Most igyekszem feltenni a blogodat a listámra, hogy el ne felejtsek gyakrabban benézi hozzád!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...